Παραλία Αγίων Αποστόλων

Τέσσερα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων βρίσκεται το τουριστικό θέρετρο, Άγιοι Απόστολοι. Είναι μια τουριστικά ανεπτυγμένη περιοχή που φιλοξενεί δεκάδες επιχειρήσεις όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και μικρότερα καταλύματα, εστιατόρια και καφετέριες.

Η περιοχή των Αγίων Αποστόλων είναι πολύ γνωστή και για τις παραλίες της, καθώς στην περιοχή εκτείνονται δυο χερσόνησοι με αποτέλεσμα να δημιουργούν 3 κόλπους – παραλίες.

Ο δυτικός κόλπος ( ή αλλιώς παραλία Γλάρος ) είναι ο μεγαλύτερος από τους τρείς και φιλοξενεί μια πανέμορφη. Ιδανική για οικογένειες με παιδιά καθώς είναι απάνεμη, ρηχή και καλά οργανωμένη παραλία.

Ανατολικά από την παραλία του Γλαρού, πάνω από την καταπράσινη ( από το άλσος ) χερσόνησο, δεσπόζει το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων που έχει δώσει το όνομά του στις άλλες δύο παραλίες που εκτείνονται ανατολικά από αυτό.

Οι παραλίες αυτές είναι και οι δύο αμμουδερές με ρηχά νερά και είναι πολύ οργανωμένες με ομπρέλες – ξαπλώστρες και καφετέριες.

Το πάρκο, οι λόφοι και τα πεύκα το καθιστούν την παραλία των Αγίων Αποστόλων ιδανικό προορισμό για αυτούς που αγαπούν την πεζοπορία και την φύση και για οικογένειες με παιδιά…

Ελληνικα